Onze inzet

Uw gemak

jkb bouw

VOOR UW

service

J.K. Bouwservice Almere, een all-round bouwbedrijf

hét bouwbedrijf voor bedrijven én particulieren

Voor J.K. Bouwservice zijn betrokkenheid, afspraken, oplevering en nazorg de vier belangrijkste kernwaarden. Wij hebben als doel om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogstaand uitgevoerde (ver)bouwopdrachten en een uitstekende klantervaring. Het volgende concept beschrijft hoe wij deze kernwaarden in de praktijk brengen:

betrokkenheid
J.K. Bouwservice is betrokken bij elk project en alle betrokken partijen, inclusief klanten, partners, en medewerkers. Wij zetten ons volledig in voor het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van de klant en passen ons aan, aan eventuele veranderingen tijdens het project. Wij houden ook rekening met de omgeving waarin het project plaatsvindt en nemen passende maatregelen om overlast voor de gemeenschap te minimaliseren.

afspraken
J.K. Bouwservice is transparant in haar communicatie met klanten en partners. Wij maken duidelijke afspraken en houden ons eraan. Hierbij zijn we altijd bereid om extra informatie te verschaffen als daar behoefte aan is. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het project binnen de gestelde termijn en het afgesproken budget zal worden afgerond.

oplevering
J.K. Bouwservice streeft naar een perfecte oplevering van elk project. Wij gaan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wij werken daarom alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare partners. Wij controleren iedere stap in het bouwproces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

nazorg
J.K. Bouwservice levert niet alleen kwalitatief hoogstaande (ver)bouwopdrachten af, maar biedt ook nazorg aan haar klanten. Wij houden contact met klanten om er zeker van te zijn dat de opdracht naar tevredenheid is afgerond. Mochten er toch problemen of klachten zijn, dan zorgen wij voor een snelle en adequate oplossing.

Met deze vier kernwaarden zorgen wij voor een uitstekende klantervaring en leveren wij niet alleen hoogwaardige werkzaamheden af, maar ook een 24 uur service op het gebied van loodgieterswerk, CV, electra, dakwerk en verstoppingen.

Over ons

Het idee om volledig te kunnen werken vanuit eigen inzicht en vertrouwen, heeft John Kloek doen besluiten in 1996 JK Bouwservice op te richten.

meer ►

Onze werkwijze

Een eindresultaat zoals van te voren afgesproken en overeengekomen in offerte, uitvoeringsdatum, materialen en de uiteindelijke oplevering.

meer ►

Onze diensten

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel voor al onze diensten. Hieronder een overzicht van alle diensten die we voor u kunnen verzorgen.

meer ►

onze offerte

Heeft u een klus of project vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Klik hiervoor op onderstaande button en vul formulier in.

aanvragen ►