Onze inzet

Uw gemak

J.K. Bouwservice Almere, een all-round bouwbedrijf

hét bouwbedrijf voor bedrijven én particulieren

Als J.K. Bouwservice bieden wij onze klanten een breed scala aan diensten om aan al hun behoeften op het gebied van bouw en renovatie te voldoen. Onze diensten zijn onderverdeeld in verschillende hoofdgroepen die we hieronder beschrijven.

onze diensten

 • 24 uursdienst

  We begrijpen dat er situaties zijn waarin u snel hulp nodig heeft. Daarom bieden wij een 24-uurs service voor spoedklussen. Of het nu gaat om een ​​lekkage, een verstopte afvoer of een ander probleem, wij staan voor u klaar om snel en efficiënt de klus te klaren.

  grote en kleine verbouwingen

  Of u nu uw keuken wilt renoveren, uw badkamer wilt upgraden of een nieuwe aanbouw wilt plaatsen, wij hebben de expertise en ervaring om uw droomproject te realiseren. Van start tot oplevering, wij nemen u mee door het hele proces en zorgen ervoor dat uw project tot in de puntjes is afgewerkt.

 • woonvoorziening en hulpmiddelen mindervaliden

  Wij hebben een ruime ervaring met alle mogelijke aanpassingen in en om het huis. Voor elke specifieke situatie vinden wij een oplossing om uw woning toegankelijker te maken en uw leefomgeving te verbeteren. Uiteraard leveren en plaatsen wij alle mogelijke hulpmiddelen om uw leefomgeving te verbeteren.

 • installatiewerk en loodgieterswerk

  Van het installeren van een nieuwe boiler tot het verhelpen van een lekkende kraan, wij staan ​met al onze ervaring ​klaar om al uw installatiewerk uit te voeren. We werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw problemen worden opgelost en uw sanitair weer naar behoren werkt.

 • dakwerk en gevelbekleding

  Het dak en de gevel zijn belangrijke elementen van uw huis en verdienen daarom de nodige aandacht. Wij bieden diensten zoals dakinspectie, dakreparatie, het vervangen van dakpannen en het aanbrengen van gevelbekleding. Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw dak en gevel er weer als nieuw uitzien.

 • kunststof kozijnen

  Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van nieuwe kozijnen of het vervangen van uw oude kozijnen door kunststof kozijnen. Wij bieden verschillende stijlen en kleuren die passen bij uw woning en uw smaak.

 • riolering en verstoppingen

  Een verstopte afvoer of riool kan leiden tot vervelende situaties in huis. Wij bieden professionele rioleringsdiensten, zoals het ontstoppen van afvoeren en het repareren van kapotte leidingen. Met onze brede ervaring op dit gebied zorgen we ervoor dat uw riolering weer probleemloos werkt.

 • elektra

  Wij zijn experts op het gebied van elektrawerkzaamheden. Of u nu extra stopcontacten nodig heeft, een gecertificeerd alarmsysteem of uw hele elektrische systeem moet worden vervangen, wij staan ​​voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat al uw elektrische werk veilig en volgens de huidige normen wordt uitgevoerd.

 • centrale verwarming

  Een goed functionerende centrale verwarming is essentieel voor een comfortabel huis. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van uw CV-ketel en radiatoren. We zorgen ervoor dat uw systeem optimaal werkt en u kunt genieten van een warme en comfortabele woning.

 • stucwerk, tegelwerk en schilderwerk

  Met ons team van ervaren vakmensen kunnen we al uw stucwerk, tegelwerk en schilderwerk uitvoeren. Of u nu een nieuwe muur wilt laten stucen, uw badkamer wilt laten betegelen of uw hele huis wilt laten schilderen, wij staan voor u klaar. We gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor een perfecte afwerking van uw project.

Naast al deze genoemde activiteiten bieden wij ook andere diensten aan die niet in deze lijst zijn opgenomen. Bespreek uw klus met ons en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Onze professionele en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we altijd streven naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Onze offertes zijn transparant en concurrerend geprijsd, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij geloven in persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat uw wensen en eisen centraal staan bij elk project. Kies ons als uw bouwbedrijf en wij zorgen voor een resultaat waar u trots op kunt zijn.