Onze inzet

Uw gemak

J.K. Bouwservice Almere, een all-round bouwbedrijf

hét bouwbedrijf voor bedrijven én particulieren

Als J.K. Bouwservice vinden wij het belangrijk om een duidelijke en gestructureerde werkwijze te hebben voor het aannemen en uitvoeren van bouwopdrachten. Hieronder vindt u een achttal punten die wij essentieel vinden om een succesvolle bouwopdracht uit te kunnen voeren, waarbij service, betrokkenheid, kostenbeperking en kwaliteit centraal staan. We zullen ieder punt kort beschrijven om u een goed beeld te geven van onze werkwijze:

onze werkwijze

 • contact

  Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk en transparant contact met onze klanten. We willen graag uw wensen en verwachtingen leren kennen en zullen u hierbij adviseren over de mogelijkheden. Zo kunnen we samen tot een passende oplossing komen.

  offerte

  Op basis van het contact stellen wij een gedetailleerde en transparante offerte op waarin alle werkzaamheden en kosten zijn opgenomen. Wij streven naar een duidelijke en heldere offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Mochten er ondanks al onze zorgvuldigheid onverwachte kosten ontstaan dan zullen deze alleen na overleg worden opgenomen.

 • aannemen

  Na goedkeuring van de offerte door de klant, nemen wij de opdracht aan en maken wij duidelijke afspraken over de planning en levering van materialen. Zo voorkomen we vertragingen en kunnen we efficiënt werken.

 • planning

  Wij maken een realistische planning en houden hierbij rekening met eventuele vertragingen. Communicatie over de planning is hierbij cruciaal, zodat u weet waar u aan toe bent en we samen kunnen werken naar een succesvolle oplevering.

 • uitvoering

  Tijdens de uitvoering van het project staat kwaliteit voorop. Wij houden de voortgang nauwlettend in de gaten en zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Door goede communicatie blijft u op de hoogte van de voortgang en kunt u eventuele wijzigingen in de planning tijdig doorgeven.

 • controle

  Wij houden tijdens de uitvoering van het project regelmatig controle op de kosten en kwaliteit. Zo houden we de kosten beperkt en zorgen we dat het project binnen het budget blijft. Daarnaast streven we naar een hoge kwaliteit van het werk, zodat u tevreden bent met het eindresultaat.

 • oplevering

  Bij oplevering van het project nemen we samen het resultaat door en zorgen we dat eventuele tekortkomingen direct worden opgelost. Zo zorgen we dat u tevreden bent met het resultaat en trots kunt zijn op uw nieuwe aanwinst.

 • nazorg

  Na oplevering bieden wij nazorg aan om te zorgen dat u tevreden blijft met het resultaat. Wij bieden garanties aan en zijn beschikbaar om eventuele problemen op te lossen. Ook feedback van onze klanten stellen we op prijs, zodat we kunnen leren en groeien als bedrijf.

Kortom, wij zijn een betrokken en kwalitatief hoogstaand bouwbedrijf dat werkt met een gestructureerde werkwijze. We zijn transparant in onze communicatie en streven naar een goede samenwerking met onze klanten. Bij ons staat de klant centraal en wij doen er alles aan om aan uw wensen en verwachtingen te voldoen.

Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons aan het juiste adres bent voor uw (ver)bouwopdrachten. Wij leveren kwalitatief hoogstaand werk tegen een eerlijke prijs en zijn pas tevreden als u dat bent. Kies voor ons en ervaar het gemak van een professionele bouwpartner!