Home
Hoe werken wij?
Verbouwingen
Loodgieterswerk
Onderhoud
Dakwerk
Stukadoorswerk
Onze specialiteit
Garantie
Koopjeshoek
Contact
Links

Gespecialiseerd in badkamers

Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd met het verfraaien en aanpassen van luxe badkamers. Whirlpool,stoomcabine, sauna of luxe douchehoek met zijdouches, u zegt het maar.

Het benodigde sanitair heeft u zelf ingekocht, maar kunnen wij eventueel ook leveren indien gewenst. Wij werken veel samen met de volgende gerennomeerde bedrijven: Plieger BV in Zaltbommel. Dit bedrijf beschikt over ruim 4000 m2 showroom voor sanitair en keukens. Tevens leveren zij ook cv-ketels en airco's. Na telefonische afspraak bent u altijd welkom. Ook bij de firma G.J. Meijer Sanitair & Tegels in Almere-Buiten vindt u een ruime keuze in sanitair en keukens. En bij de firma Mondaine kunt u vast en zeker slagen voor een mooie deur, kast of vloer. Bij al deze bedrijven bent u verzekerd van hoogstaand kwaliteitsmateriaal. De adressen vindt u op de pagina Links.

Eerst wordt met u de huidige situatie bekeken, uw wensen en ideeƫn besproken en bekeken of het technisch mogelijk is. Als het nodig is komen wij met een nieuwe invalshoek en samen ontstaat er zo een prachtige opzet voor een nieuwe badkamer. In principe is bijna alles mogelijk en wij zorgen ervoor dat alle ontsierende leidingen natuurlijk aan het oog onttrokken zullen worden. En ook een mooi plafond van bv. schuurwerk of lamellen compleet met inbouwspots of zelfs een speciale muziekinstallatie kan hierbij worden verzorgd. Vervolgens ontvangt u een op maat gesneden offerte en zo kan het dan gebeuren dat u de trotse eigenaar wordt van een heuse droombadkamer.

Klik op de onderstaande foto's voor een impressie van ons werk...