Home
Hoe werken wij?
Verbouwingen
Loodgieterswerk
Onderhoud
Dakwerk
Stukadoorswerk
Onze specialiteit
Garantie
Koopjeshoek
Contact
Links

Hoe werken wij?

JK Bouwservice is een bouwbedrijf voor bedrijven en particulieren.

JK Bouwservice is in 1996 opgericht door John Kloek. John was daarvoor reeds vele jaren werkzaam in deze branche en heeft zich zo in alle facetten van het vak bekwaamd. Het idee om volledig te kunnen werken vanuit zijn eigen inzicht en vertrouwen heeft John gedreven om JK Bouwservice op te zetten.

Het bedrijf heeft in korte tijd een zeer goede naam opgebouwd door hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van werken, materiaal en eindproduct, met als gevolg een tevreden klant. Wij zijn VCA gecertificeerd en staan voor kwalitatief hoogstaand vakwerk.
Het is voor ons heel vanzelfsprekend dat wij alleen werken met de beste kwaliteit (bouw)materialen.

De activiteiten zijn inmiddels zover uitgebreid dat wij voor ieder werk de juiste vakmensen hebben. Zowel binnen- als buitenshuis en voor bedrijven en particulieren.
Of het nu om een complete aanbouw of een kleine aanpassing in uw woning gaat, het kan allemaal.

De manier waarop JK Bouwservice zich onderscheidt van andere bouwbedrijven
blijkt uit de volgende punten:

 • Betrokken: Indien u door ons een offerte wil laten maken, dan komen wij eerst, vrijblijvend, bij u langs om al uw wensen door te nemen. Wij denken met de klant mee en dragen desgewenst nieuwe ideeën aan, zodat uw plan zo goed mogelijk uitgevoerd kan worden. Vervolgens ontvangt u een voor u op maat gesneden offerte.
  Leuke tips en ideeen kunt u ook opdoen op de site van Plieger. U kunt hier uw badkamer zelfs op schaal ontwerpen. Wij werken veel samen met Plieger en kunnen natuurlijk, indien gewenst, al uw badkamerbenodigdheden leveren.
  Ook kunnen wij u helpen bij het aanvragen van vergunningen.
  Tip: kijk alvast eens op de site van VROM:
  http://vrom.nl/bouwvergunningen_online
 • Afspraken: Wanneer iets wordt beloofd, wordt dit punctueel nagekomen. Of het nou om: opnemen offerte, uitvoeringsdatum, werkwijze, materialen of het totaalbedrag gaat, wij stáán voor ons werk. Een vaste prijs wordt overeengekomen. Indien er onverhoopt meerwerk bij komt, wordt u daarbij vooraf betrokken en is de keus aan u, zodat u niet voor onverwachte uitgaven komt te staan. Ook heeft u altijd één aanspreekpunt. Het is prettig dat u niet steeds verschillende personen hoeft aan te spreken, maar altijd direct en duidelijk antwoord krijgt op al uw vragen.
 • Oplevering: Tijdens de werkzaamheden doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast hiervan ondervindt. Uw overige kostbare spullen zullen worden beschermd (afdekken bekleding/vloer, enz.) en al het bouwafval wordt direct naar buiten afgevoerd. Met de oplevering nemen wij alles met de klant door en vervolgens is het werk pas afgerond als u tevreden bent.
 • Nazorg: Ook als u na de oplevering nog vragen heeft zullen wij deze altijd met plezier beantwoorden.
  Kortom: Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wij rekenen geen voorrijkosten in Almere

U betaalt alleen het eerst uur en de tijd daarna per 15 minuten

24-uur service